dilluns, 27 de gener del 2014

LES NOSTRES IMPRESSIONS SOBRE LA SETMANA BLANCA I LA SETMANA ESPORTIVA

Aquí sota, en forma de comentaris, us deixem les nostres impressions sobre la setmana blanca i la setmana esportiva!!



16 comentaris:

  1. Em va agradar molt la setmana blanca. L'esquí era el millor, em van ficar al grup més alt. El professor es deia Miquel Puig. Ens portaven amb autocar i ens tornaven amb autocar. Ens portàvem el dinar i dinàvem a la zona de picnic. Em va agradar el telecavina i després de pujar-hi hem agafat el telearrastre de set fons. És un telearrastre perillós a la sortida perquè et pot donar al cap a mi sort que em vaig ajupir sinó cop al cap. Em vah agradar els meus companys, no em va agradar que quasi tota l'estona féiem exercicis.

    ResponElimina
  2. SETMANA BLANCA
    El dilluns, era el primer dia d'snow.
    El primer dia ens van ensenyar a posarnos les fixacions , a veure si som gufis o regulars, també ens van ensenyar a baixar del telecadira i a pujar,..
    El segon dia no paràvem de menjar el terra!
    Els 3 primers diez baixàvem "Pista Llarga".El 4 dia ens van ensenyar a fer puntes i talons.Casi no menjàvem terra!
    L'últim dia, ens vam preparar per fer la cursa. El profesor es deia Edu.
    Cada dia anàvem a menjar amb els de esquí.
    Vaig aprendre un nou esport de forma divertida! Vaig conéixer gent nova!

    ResponElimina
  3. Setmana Blanca
    Jo estava apuntat a esquí alpí.
    El primer dia no em va agradar gaire, perque els esquís, les botes, les ulleres i el casc la veritat, es que amb tantes coses pessava molt, pero es que el cansansi va ser la clau per la diverssio.
    El dilluns i el dimecres jo vaig anar a esquiar amb els pares.
    La meva mare és va posar els esquís al cap de 3 anys i jo m' ho vaig pasar molt bé i vaig ser molt feliç.

    ResponElimina
  4. la setmana esportiva m'ha agradat molt perquè vam anar a veure els cavalls i tots els nens van muntar. Vam anar al poliesportiu a jugar a futbol,basquet i bolei. Vam veure un video dén Kilian Jornet , varan veure un arva i l'Albert ens va dir com funcionava, l'arva serveix per quan vas a la muntanya hi ha un allau i el company es queda enfonsat vuscar amb l'arva i quan trovas al company has de trucar a 112

    ResponElimina
  5. El dilluns dia 20 va ser el primer dia d'snow. A les 09:00 vam entrar a classe i ens van repartir els forfaits, i després vam pujar a l'autobus cap a la Molina. El meu profesor es deia Edu, era molt divertit i simpàtic. Els primers dies només vam vam baixar pista llarga, però els altres dies vam baixar trampolí. Tot plegat va ser molt divertit i emocionant.

    ResponElimina
  6. El primer dia estava nerviós perqué mai havia fet setmana blanca però ser fàcil.Jo feia esquí alpí a la Molina.Em van posar al segon grup més alt.Em va agradar molt perquè esquiava amb els amics.El meu profe es deia Taka,era molt simpàtic i ens feia passar per fora pistes!!!!Era súper xulo,però em vaig emportar un comny.

    ResponElimina
  7. A Setmana Blanca jo feia snow, el primer dia va ser divertit, però el segon dia em vaig fer mal al colze. El tercer dia ho vaig deixar.
    El nostre professor es deia EDU. El quart dia vaig anar a La Molina amb la meva mare i la meva tieta. Després la meva cosina la Sara va acabar vam esquiar juntes, vam menjar juntes i vam jugar juntes.
    El divendres el mateix, però la meva cosina es va quedar a dormir.

    ResponElimina
  8. Hola ,sóc l'Anna Fernàndez i aquest ha sigut el primer any de setmana blanca .
    El meu professor es deia Todor .El primer dia va ser bastant avorrit perquè tota l'estona baixavem mitja pista i la pujavem caminan amb els esquissos .
    El pròxim dia ja va ser més divertit i ja vam pujar al telecadira del Trampolí .
    Vam baixa les pistes :
    Volta Muntanya Sagrada ,Pista Llarga ,Trampolí ,Fontcanaleta ,Prat Agre i Bosquet (entre tots els dies) .
    L'ho millor del meu grup era que la Berta Arenas Carreras anava al meu grup i ens divertiem molt .Nosaltres amb el grup ens paravem molt perquè hi havien nenes que ens feien caure ,al telecadira no podiem pujar sols i aixó avorria molt .
    La Berta i jo feiem moltes coses juntes ,és una nena molt maca .
    Va ser una experiencia súper guay .

    ResponElimina
  9. el primer dia no vaig poder anar perque em vaig possar malalt : el dimecres si que baig anar perque em trobaba be: pero el dijous tenia passa i no em trobaba be : ni el divendres mencontraba mes malament

    ResponElimina
  10. SETMANA ESPORTIVA
    En setmana esportiva jo no i vaig per dues coses una es perque totom es va costipar i una nena ve agafar pulmonitis i l'altra es que cada dia tenia que veure una pel.licula.
    El primer dia vaig veure una pel.licula el segon tambe el tercer tambe i he jugat a futbol el cuart vaig veure la que em cedaba i els demes juga a futbol i fe el traball de la vegetacio, els deures de mates i els de ingles.

    ResponElimina
  11. La setmana passada vaig fer la setmana blanca passa que no feia esquí , feia snow m' hu vaig passar súper bé passa que el primer dia no em va agradar gaire perquè no em parava de caure i al arribar a l' escola que va ser a les 4:30h li vaig dir a la eva:
    -Eva em vull canviar per esquí al Pi.
    Ella em va respondre
    -Glòria no passa res torna a intentaro demà es normal que et caigis perquè avui és el primer dia que fas snow.
    Els altres dies m hu vaig passar super bé a per ser el meu professor es deia Edu i es el monitor que em va tocar l any passat.

    ResponElimina
  12. A la setmana esportiva m'ho vaig passar molt bé . Els dies que més em van agradar van ser els que vam anar al poliesportiu ,i els dies que no m'agradaven eren els que feiem dosier.Un dia l'Albert ens va ens va ensenyar aparells per salvar la vida .
    DANI GARRIDO MARCOS

    ResponElimina
  13. Ami la setmana blanca ma agradat molt perque amb el grup que ma tocat vaig anar a moltes pistes complicades, el meu professor es deia Albert varem anar a estadi, comabella, olimpica, vam pujar al telearrastre, el telebuevo , tambe varem anar a la half-pipe va molar molt vaig pujar fins a dalt de tot i estava gelat.
    A la carrera no se qui va guanyar pero segur que va estar molt renyat i la carrera era xupada perque era pista llarga.
    Quan dinavem estavem en la zona de picnic i havian microndas i defininitiva-ment m'ho vaig passar molt be

    ResponElimina
  14. A semana deportiva. Vam fer un partit nens contra nenes. Vam guanyar els nens 5 a 1 i les nenes i els profesors van dir que van guanyar les nenes .Ens vam pasar molt be. pero uns dies abans vem jugar a volei i a basket .Aquell dia vam fe diferent el que vam fer el partit n'era basket i futbol .Tambe a semana deportiva vam anar a la ipica. Jo no baix anar perque la meva mare feia festa per estar amb ella







    ResponElimina
  15. jo feia snow al arribar a la Molina ens van donar les botes quan ja teniem posades vaig anar a buscar la taula .Vam jugar al telefon i a les dotze ens a anat a buscar el monitor i es deia Edu . Vem baixar pista llarga.Els segon dia tambe al terser dia vem baixar pista llarga trampoli i el ultim dia vem feruna carrera.i vaig7 caure moltes vagades.

    ResponElimina
  16. El primer dia ,20 de gener vam començar la setmana blanca i nosaltres primer anavem a l`aula de idiomes hi alláens van donar els forfets.Vam agafar les coses les vam carregar a l`autobus i vam anar capa la Molina.Després quan vam arribar ens vem ficarles botes,el casc ,les ulleres.......Quan vam acabar va cindre el nostre monitor que es deia Eduera bastant trempat i simpatic.Vam anar capa Pista LLarga a fer puntes i talons i en el telecadira totes casi ens caigem.
    El segon dia per entrenar una mica vem vaixar Pista LLarga ides pres capa trampoli i ens caiem moltes vegades pero ens ho pasavem molt be aunque la Julia Vaquez li agradava graire.
    El terce dia la julia vazquez va dir que no volia fer mes snow i aquell seria l´ultim dia que faria es snow.
    El quart dia quart dia anavem primer cap a trampoli tota la pista sense parar i no ens vam caure io sempre el telecadir anava amb l àres i la julia .

    ResponElimina

Vols fer el teu comentari?