dijous, 10 d’octubre del 2013

RECORDEU!!!!! DILLUNS PROVA DE MATES. TEMA 1.

Què hi entrarà?

- Descomposició de nombres.
- Comparació i ordenació de nombres.
- Unitats de temps. Dia i hores.
- Problemes.



Carme, Imma i Jaume


AH!!! AQUÍ TENS QUATRE CONSELLS PER A ESTUDIAR.

  1. Força de voluntat. No en tens? No pateixis, moltes persones tenen poca força de voluntat. El problema és que per ser un bon estudiant n'has de tenir. Així doncs, cal que l'entrenis. Aprèn a motivar-te i regala't premis tu mateix. Per exemple: Em faré caldo amb el Facebook durant 3 hores quan acabi tota la feina. Ara bé, PROHIBIT connectar-te abans de fer la feina eh!

2. El lloc adequat. Està comprovat que no es rendeix igual a la cuina, al lavabo, al menjador o a l'habitació. El lloc on estudiar és molt important. Els experts recomanen un lloc tranquil. Una cadira còmoda i un espai amb força llum. Oblida't de teles, ràdios i ipods. Per aprendre i memoritzar, silenci.

3. Els apunts. No perdis el temps a classe! Si estas atent i agafes apunts i fas els exercicis que toquen hauràs d'estudiar menys per l'examen! Pensa que el teu cap va memoritzant durant les classes i quan hagis d'estudiar hi haurà coses que ja sabràs!

4. Com puc saber si m'ho sé? A vegades, després d'hores i dies d'estudiar ens preguntem: "Realment m'ho sé?" Diuen els experts que per treure bona nota no n'hi ha prou en memoritzar literalment les paraules del llibre. Si vols un excel·lent, has de ser capaç d'explicar a una altre persona el tema que has estudiar. Si ho saps explicar, t'ho saps i t'anirà bé l'examen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer el teu comentari?