dijous, 16 de gener del 2014

SETMANA BLANCA. INFORMACIONS

Benvolgudes i benvolguts alumnes, 

ens adrecem a vosaltres oer a explicar- vos com anirà la Setmana Blanca.

* Què heu de portar? Una motxilla gran, a on hi càpiguen les botes d´esquí i que servirà també per a guardar els descansos, uns guants, una gorra, casc,  ulleres d´esquiar. Una altra motxilla amb el dinar, que serà de 15 a 16 h.

* El primer dia (dilluns dia 20). Sortirem puntuals una vegada s´hagin repartit els forfaits Seguint les orientacions dels mestres, els/les alumnes que tinguin el material el podran carregar a l´autocar que se´ls hagi assignat, i els que no en tinguin pujaran també a           l´autocar corresponent. Procureu fer un bon esmorzar abans de sortir de casa i portar- ne un altre per abans de començar a esquiar. La resta de dies sortirem una mica abans de les 11h, per la qual cosa esmorzarem a l´escola.

* Quan arribem a La Molina, què farem? El primer dia els alumnes que tinguin material es canviaran de calçat quan arribem a les guixetes, deixant els descansos a la motxilla gran i esperaran als mestres que els acompanyaran cap a peu de pista. Els que hagin de llogar material aniran amb els mestres a la botiga de lloguer a buscar l´equip amb la motxilla gran. La resta de dies pujarem tots a buscar el material d´esquí allà a on ens hagin dit per guardar- lo i ens canviarem.

* Horari: s´esquiarà de 12h a 15h. Els monitors us esperaran al pla del Trampolí i el primer dia faran selecció per nivells. Sigueu respectuosos i obedients amb tot allò que us diguin els monitors. Ells són els qui tenen la responsabilitat de fer els grups i d´ensenyar- vos a esquiar. És molt important que una vegada fet el grup recordeu el nom del vostre/a monitor/a.

* Què hem de fer quan acabem? Els alumnes d´alpí guardaran els esquís a les taquilles de l´edifici nou, a on els acompanyaran els monitors respectius. Tot el material quedarà tancat amb clau. Tots els alumnes s´han d´endur el casc i les botes cap a casa, sigui de lloguer o no. Un cop canviats anirem a la zona de pícnic, on dinarem. Recordem que la motxilla de dinar ha d´anar separada de la del material.
Els alumnes que fan snow es canviaran a la caseta d´snow i seguiran les ordres dels seus responsables.
Després de dinar i ja acompanyats dels mestres, anirem a l´autocar i tornarem a l´escola. Recomanem que us emporteu a la butxaca un petit entrepa o una barreta O,..., per quan estigueu esquiant.

CONSELLS IMPORTANTS

1- Tothom ha de ser reSponsable del seu material. Penseu en les ulleres, guants, casc i motxilles i podeu el nom a tot allò que pugueu. No espereu que els mestres o pares us ajudin i us ho facin tot, ja sou prou grans!!
2- En tot moment heu de fer cas als monitors. No us despisteu ni us separeu del grup i procureu sempre pujar al telecadira amb un adult. Igualment, quan no esquieu, feu cas dels mestres que us acompanyin.
3- A l´edifici nou, a la zona de pícnic hi ha vàters. Procureu fer- los servir abans d´anar a esquiar.
4- Respecteu la convivència entre tots, procureu respectar el material i les instal- lacions i no llenceu papers, pots,...

QUI TINGUI PREVIST QUEDAR- SE AMB PARES, FAMILIARS, AMICS ... HA DE LLIURAR AL SEU TUTOR/A EL PAPER VERD O OCRE SIGNAT PEL PARE O MARE.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer el teu comentari?